Deelnemende Bedrijven:

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een internationaal advies- en ingenieursbureau dat samen met klanten en partners werkt aan innovaties en slimme oplossingen voor een duurzamere toekomst. We combineren onze kennis als ingenieurs, ontwerpers en adviseurs samen met software en technologie. We hebben 6000+ collega’s met 95 nationaliteiten uit 20 landen. Daar zijn we trots op! Werken bij ons, betekent werken aan projecten die écht impact maken. Je werkt namelijk mee aan innovatieve oplossingen voor de meest prangende vraagstukken van deze tijd. Hierdoor kun je met jouw werk dus écht het verschil maken. Samen nemen we onze verantwoordelijkheid en dagen we onszelf en anderen uit om iedere dag duurzame oplossingen te ontwikkelen. Zo stimuleren we positieve verandering. Hier wil jij toch ook aan bijdragen?

Rijkswaterstaat

Asfalt ontwikkelen dat fluistert. Files voorkomen met big data. Doorstroming inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!” Kijk voor de huidige mogelijkheden op onze site: https://werkenbij.rijkswaterstaat.nl/studenten-starters

Tata Steel

Tata Steel Nederland is zondermeer een van de meest uitdagende industriële werkgevers van Europa. Een leidend en duurzaam staalbedrijf waar iedereen trots op is, dát is onze ambitie. Daarom is Tata Steel begonnen aan de grootste omslag sinds haar bestaan; we gaan staal maken op basis van waterstof. Samen met 9000 collega’s werken wij continu aan verbetering. Wij investeren jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s in verduurzaming en innovatie van processen en producten met een hoge toegevoegde waarde. Hierbij verbeteren wij onze efficiency en reduceren wij onze kosten. Daarbij willen wij verantwoord staal maken, wat alleen mogelijk is vanuit een gezonde balans tussen de belangen voor mens, milieu, omgeving en het bedrijf.

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos, een topadvies- en ingenieursbureau in Nederland, focust op wereldwijde uitdagingen zoals energietransitie, klimaatadaptatie en infrastructuurvernieuwing. Ons werk draait om duurzame oplossingen door het bundelen van expertise. Bij ons staat diversiteit centraal, waarbij we niet alleen onze opdrachtgevers maar ook onze medewerkers koesteren. We bieden een platform voor persoonlijke groei en het vervullen van ambities. Samen streven we ernaar de wereld te verbeteren, elk vanuit onze eigen specialisatie. Met een wereldwijd netwerk bevorderen we talentontwikkeling, kennisdeling en samenwerking, terwijl we plezier hebben in wat we doen.

TBI

Ben jij klaar om de wereld van de Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra te ontdekken? Heb je een (bijna) afgeronde universitaire opleiding in een technische richting en vind je projectbeheersing en contractmanagement interessant óf heb je een universitaire opleiding in de rechtsgeleerdheid? Solliciteer dan voor het TBI management traineeship!  https://www.tbi.nl/traineeship

Jelmer

Jelmer biedt een sectorbreed ontwikkelprogramma waar je intensief aan de slag gaat met zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Je doet professionele werkervaring op bij onze business partners, variërend van overheden en kennisinstituten tot aannemers en ingenieursbureaus. Hier werk je aan projecten op gebied van duurzaamheid, infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, energietransitie, klimaatadaptatie en water. Je verkent de sector vanuit diverse perspectieven en ontdekt binnen het Jelmer Impact Programma jouw talenten. Het programma omvat coaching, trainingen en workshops gericht op leiderschap, samenwerking, communicatie en creativiteit. Hierdoor ontwikkel je jouw meerwaarde voor de sector en maak je gefundeerde carrièrekeuzes!

Ampelmann

Aantal dagen tot BHE:

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden