Bedrijven

Wat biedt het Business Hockey Event voor bedrijven?

Het Business Hockey Event is niks zonder de aanwezigheid van bedrijven uit de technische sector, daarom zouden wij u graag informeren over de mogelijkheden voor een samenwerking. Heeft u vragen over de mogelijkheden of additionele wensen, dan kunt u mailen naar acquisitie@businesshockeyevent.nl of het contactformulier op deze site invullen. Voor dringendere vragen kunt u bellen naar Wieger, +31 6 51451283.

 

Informele kennismaking met studenten

Door wedstrijden te hockeyen met de studenten verdwijnt de drempel voor een student om op een bedrijf af te stappen. Ook na het hockeyen kunnen de studenten en bedrijven, onder genot van een barbecue en een drankje, verder praten en eventuele vragen uitgebreid beantwoord worden. 

Presenteer uw bedrijf aan technische studenten

Voor bedrijven zal er een mogelijkheid zijn om zich kort te presenteren aan de studenten in de vorm van een pitch. Het doel van deze pitches is het geven van een algemene indruk van het bedrijf. Op deze manier weten alle deelnemende studenten de naam van uw bedrijf en is er tijdens de borrel en de BBQ mogelijkheid om met elkaar in contact te komen

  • Technische studenten

  • Promoten van uw bedrijf

  • Informele kennismaking

Uitgebreide informatie

Het Business Hockey Event (BHE) heeft als doel om studenten van de TU Delft en bedrijven uit de technische sector op informele wijze in contact met elkaar te brengen. Na meer dan vier succesvolle eerdere edities, is het Business Hockey Event dit jaar wederom gericht op alle master- en eind bachelorstudenten van de TU Delft die zich willen oriënteren op het aanbod van bedrijven in hun studierichting.

Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 15 mei op het TU Delft Sportcentrum X en zal bestaan uit een aantal wedstrijden, presentaties door de bedrijven, een barbecue en er zal worden afgesloten met een borrel. Hierbij zal elk bedrijf een team vormen waarbij studenten met interesse in dit bedrijf geselecteerd worden voor het team en vice versa, zodat er een ideale match tussen student en bedrijf ontstaat.

Met een overschot aan bedrijvenmarkten, casestudies en Inhouse-dagen biedt het Business Hockey Event een laagdrempelige manier voor studenten en een originele manier voor bedrijven om zich aan elkaar te presenteren. Door op een sportieve manier in contact te komen zal een ongemakkelijke, formele confrontatie uitblijven en op een plezierige, recreatieve manier een eerlijk en persoonlijk beeld van de deelnemende partijen geschetst worden.

Studenten zullen gekoppeld worden aan bedrijven op basis van studierichting en voorkeuren van zowel de student als het bedrijf. De CV’s van de deelnemende studenten zullen naar u opgestuurd worden. Op deze manier zullen teams van 6-8 studenten en 6-8 medewerkers gemaakt worden die het samen opnemen tegen de teams van andere bedrijven. Het evenement zal eind van de middag (verdere informatie volgt) van start gaan en aansluitend aan de barbecue zal de borrel beginnen om rustig alle mogelijke vragen te stellen en de mooiste acties van het toernooi te bespreken.

Daarnaast is het toegestaan recruiters mee te nemen naar het BHE. Bovendien zal het logo van uw bedrijf op alle promotieposters te zien zijn in Delft, én zal er de mogelijkheid zijn om een post op de BHE Facebook en Instagram te laten verschijnen als uw bedrijf besluit mee te doen. Het Business Hockey Event biedt dus de ideale mogelijkheid voor studenten en bedrijven om op informele wijze met elkaar in contact te komen.